Свържете се с Нас: +359 ‭878 700 574‬


5 -те упражнения категория А

За да се запише в мото курс, кандидата трябва да има навършени 23 години и 9 месеца и да е завършено минимум основно образование. Това е най-голямата категория за управление на мотоциклет над 600 куб.см. и мощност по-голяма от 40 KW (54.4 конски сили).

Ако кандидата няма книжка за автомобил (кат.В), трябва да премине първо през теоретично обучение и практическо обучение.

Ако кандидата има книжка за автомобил (кат.В) за него обучението е само практическо.

Практическото обучение се състои от 20 учебни часа. В часовете за А категория влиза обучение на полигон (5 елемента) и обучение в градски условия. Обучението на полигон се състои от пет елемента:

–    3 елемента с ниска скорост
–    2 елемента с висока скорост от минимум 50 км/час.

Ако по време на изпит кандидата не успее да направи някой от елементите, той може да повтори, но трети опит не се допуска. Всеки елемент може да се повтори.

Обучението в градски условия се състои от това мотора да се управлява в населено място и по правилата за движение.

Успеваемостта при вземане на изпит за категория А е най-висока, защото кандидата получава отлична подготовка на полигон, а за управлението в градски условия е много лесно, особено за кандидатите, които вече имат придобита категория В, тъй като те имат вече изградени навици и умения за движение в населено място.

Можете да се подготвите онлайн за теоретичен изпит, като решавате листовки онлайн.

За кандидатите, които нямат придобита категория В, изпита по теория се състои от 3 листовки и 39 въпроса, на които кандидата трябва да не допусне повече от 9 наказателни точки. Практическата част се състои в управление на мотора от кандидата в населено място.

Начин за провеждане на практическата част: Кандидата управлява мотоциклета, а инструктора го следва с автомобил непосредствено зад него, като му подава команди с мобилен телефон. В каската на кандидата има вграден Bluetooth, който му позволява да говори с инструктора без да има опасност за това че едновременно говори и управлява мотоциклета.

Етикети : шофьорски курс, шофьорски курс Пловдив, курс категория A, курс категория B, kurs kategoria B Plovidiv, курс категория C Пловдив, мото курс, ПЛовдив курсове водачи на МПС, най-ниски цени в Пловдив, курсове A, B, C Пловдив, шофьорски курс ниски цени, евтин курс категория A, evtino kursove Plovdiv, най-ниските цени за категория А, шофьорска книжка ПЛовдив, Свидетелство за правоуправление Пловдив, листовки, листовки ПЛовдив, listowki, listovki PLovdiv, instuktor, Инстуктор Пловдив, Пловдив КАТ, Пловдив ДАИ, тестове и листовки Пловдив,
закон за движение по пътищата, теми за кандидат водачи, avomoto.eu, avtomotokurs, avto kurs, moto kurs, motokurs Plovdiv, avtomoto Plovdiv, Пловдив курсове за мотор, евтини курсове категория, Шофьори пловдив, автошкола, автомобили Пловдив, евтино кормуване, кормуване Пловдив, МПС Пловдив, изпит ДАИ Пловдив, добри инструктори Пловдив

Comments are closed.